Toont alle 7 resultaten

Sluiten

Verrijdbare spiegel 1,25 meter

863,94
De verrijdbare spiegel van 1,25 meter is de kleinste mobiele spiegel. Met een hoogte van 1,93 meter heeft deze spiegel een oppervlakte van 2,1 m². Hij is bijzonder handzaam en gemakkelijk in gebruik. Ook ruimt u hem na gebruik eenvoudig op. Deze spiegel is ideaal voor gebruik bij een productpresentatie en in een showroom. Daarnaast is hij natuurlijk ook te gebruiken als spiegel voor bij dans, ballet, of als verplaatsbare correctie foliespiegel voor fysiotherapie.
Sluiten

Verrijdbare spiegel 2 meter

1.251,14
De Fosk verrijdbare spiegelwand van 2 meter heeft een spiegeloppervlakte van ongeveer 3,4 m² en is net als de andere verrijdbare spiegels 1,93 meter hoog. Deze spiegelwand is de middelste in de serie zonder deuren. Bij meerdere spiegelwanden kunt u deze met de spiegels naar elkaar toe gericht compact opbergen. De streeploze wielen en remmen maken de spiegelwand eenvoudig in gebruik.
Sluiten

Verrijdbare spiegel 2,55 meter

1.691,58
De verrijdbare spiegel van 2,55 meter is net als de andere verrijdbare spiegels 1,93 meter hoog. Hij heeft een spiegeloppervlakte van ongeveer 4,3 m², meer dan het dubbele van de kleinste uit de serie. Ondanks het grotere formaat rolt u ook deze spiegel met gemak van de ene naar de andere locatie. Dit is te danken aan de vier streeploze zwenkwielen, de remmen en de hoge grondspelling.
Sluiten

Verrijdbare spiegel wit – 4 meter

2.704,35
Wanneer u op zoek bent naar een grote maar ook mobiele spiegel, dan raden wij u deze aan. Met een maximale breedte van 4 meter is dit de grootste verrijdbare spiegel. Desondanks is ook deze spiegels nog steeds eenvoudig te verplaatsen en op te bergen. Deze verrijdbare spiegel bestaat uit een middendeel en twee zijpanelen. Door het speciale scharnier sluiten de spiegeldelen bijna naadloos op elkaar aan. Er is dus weinig vertekening. De totale breedte van de drie spiegeldelen is 4 meter en dat levert een spiegeloppervlakte van circa 6,8 m² op! Dankzij dit grote oppervlakte is deze spiegel ideaal voor sporten of activiteiten met grotere groepen. En na de ballet- of dansles klapt u de spiegel dicht, sluit u hem af met een hangslot en schuift u hem moeiteloos in de opslagruimte.
Sluiten

Verrijdbare spiegel wit – 5 meter

2.957,24
Wanneer u op zoek bent naar een grote maar ook mobiele spiegel, dan raden wij u deze aan. Met een maximale breedte van 5,11 meter is dit de grootste verrijdbare spiegel. Desondanks is ook deze spiegels nog steeds eenvoudig te verplaatsen en op te bergen. Deze verrijdbare spiegel bestaat uit een middendeel en twee zijpanelen. Door het speciale scharnier sluiten de spiegeldelen bijna naadloos op elkaar aan. Er is dus weinig vertekening. De totale breedte van de drie spiegeldelen is 5 meter en dat levert een spiegeloppervlakte van circa 8,6 m² op! Dankzij dit grote oppervlakte is deze spiegel ideaal voor sporten of activiteiten met grotere groepen. En na de ballet- of dansles klapt u de spiegel dicht, sluit u hem af met een hangslot en schuift u hem moeiteloos in de opslagruimte.
Sluiten

Reservewiel met rem voor de verrijdbare spiegelwand

47,50
Reservewiel met rem voor de verrijdbare spiegelwand van duurzame kunststof met M12 bevestiging.  
Sluiten

Reservewiel voor de verrijdbare spiegelwand

45,00
Reservewiel zonder rem voor de verrijdbare spiegelwand van duurzame kunststof met M12 bevestiging.