Vacatures

Vacature glaszetter/ monteur

Wij breiden uit met onze webshop spiegels.nl. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste en ervaren meewerkend voorman die ons team komt versterken!

Jij zoekt een nieuwe uitdaging? Je bent handig, krijgt energie van bezig zijn en een interessant salaris? Heel goed. Want wij zoeken jou.

Wij zijn FOSK mirrors en spiegels.nl,  een kleine onderneming uit het Friese Joure. Met passie en gedrevenheid leveren en plaatsen wij spiegels en interieurglas in de ruime zin van het woord.

Jij bent er verantwoordelijk voor dat de producten voorbewerkt en  gemonteerd kunnen worden. Je bewaart overzicht en rust tijdens hectische momenten.

Door jouw ervaring draai jij je hand niet om als er iets anders gaat als gepland. Je staat stevig in je schoenen en deinst niet terug om beslissingen te nemen.

Werkzaamheden:

  • Voorbereidende montagewerkzaamheden verrichten, zoals; voorbereiding en montage van onderdelen. Het snijden van glas.
  • Het plaatsen van spiegelwanden (manegespiegels, fitness spiegels, dansspiegels) op locatie. Hiervoor reis je regelmatig naar het buitenland.

Functie eisen:

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de functieomschrijving? Heb je twee rechterhanden en herken jij je in onderstaande functie eisen? Reageer dan snel!

  • Je hebt affiniteit met glas;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een initiatiefrijke instelling;
  • Je kunt zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden:

Als spiegel/ glaszetter / monteur mag jij het volgende van ons verwachten:

  • Een interessant salaris  en vakantiegeld;
  • Een direct dienstverband bij Fosk mirrors  / spiegels.nl. Eerst een tijdelijk contract en uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
  • Verantwoordelijke functie met ruimte voor ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een groeiend en dynamische bedrijf met een leuke werksfeer en collega´s.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met dhr. A. Folkerts op het telefoonnummer 06 24234392
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat er geen passende functie voor je tussen in ons aanbod? Stuur ons dan een open sollicitatie, want we zijn altijd op zoek naar talent. Mail hiervoor naar info@foskmirrors.com.